Tornava d'Andorra amb 12.700 euros amagats al cotxe entre les seves pertinences i segurament mai va pensar que la Guàrdia Civil l'aturaria i l'enxamparia. Això va succeir dimecres al voltant de les vuit del vespre. Un ciutadà alemany conduïa per Bellver de Cerdanya i els agents de la Guàrdia Civil de Puigcerdà van aturar el vehicle.

Van identificar el conductor i únic ocupant del vehicle i seguidament, els agents van escorcollar el cotxe. La sorpresa dels policies va venir en descobrir que entre les pertinences un total de 35 bitllets de 200 euros i 57 bitllets de 100 euros, amb un total de 12.700 euros.

Davant de les evidències, els agents van procedir a aixecar una acta per infracció a la llei de control de canvis. Li van deixar 1.000 euros a disposició del denunciat perquè pogués seguir amb el viatge. L'acta i els diners comissats va ser posats a disposició del Servei Executiu de la Comissió per a la Prevenció de Blanqueig de Capitals. Aquest és el segon conductor en una setmana que enxampen venint d'Andorra amb amb més de 10.00 euros al vehicle.