Els veïns del barri de la Nòria i del carrer Castanyet van ser els més afectats per les fortes pluges que es van registrar a Santa Coloma durant la tarda de dissabte. La confluència del passeig Sant Salvador i de la Nòria a la plaça de la Sardana va ser un dels punts més crítics. "Els dos carrers baixaven com rius", se sorprenia un veí mentre mostrava vídeos de la tarda anterior des del seu mòbil. "No podíem obrir la porta del garatge perquè s'hi van acumular tot d'objectes que flotaven. Fins i tot la bombona de butà", explicava un altre. "Sort en tenim, dels desaigües dels nostres garatges, perquè si no, encara estaríem traient galledes d'aigua", afirmava un altre, que assegurava que faltava clavegueram.

Tot i l'excepcionalitat i la potència de la pluja de dissabte, molts veïns es queixaven que no era la primera vegada que se'ls inundava el garatge o planta baixa. Juanjo Sánchez, president de la comunitat de veïns de la Nòria, apuntava que el problema principal és "la poca consciència amb què fan les obres des de l'Ajuntament".

La instal·lació de dos ressalts -a petició dels veïns perquè els cotxes circulaven molt ràpid-, i l'elevació de la part final del passeig Sant Salvador -per evitar que la sorra del passeig se n'anés fins a la riera a cada aiguat- han provocat que cada cop que plou més del compte les cases del voltant d'aquest punt quedin inundades. "La naturalesa és sàvia i busca el seu camí si l'urbanisme no li ho impedeix posant obstacles o murs com en aquest carrer, que el que provoca és que l'aigua busqui la sortida pels nostres garatges", es queixava Sánchez.

Des de la comunitat es plantegen denunciar els fets perquè asseguren que "amb instàncies no s'aconsegueix res". Els menys afectats optaven per esperar alguna resposta de l'Ajuntament a partir d'aquest dilluns o anar directament per mitjà de l'assegurança.