Un veí de Sant Pau de Segúries vinculat al gremi de la restauració ha estat premiat amb 1.518.171 € per haver encertat 6 números de la loteria primitiva del sorteig de dissabte passat. Al premi gros se li han de sumar 75.493 € d'un premi de 5 encerts més i 104.160 € de 42 encerts de 4 resultats.

L'home va fer la primitiva el mateix dissabte dia 15 d'agost a l'Administració número 1 de Camprodon (Camprolot), situada al carrer València. Un carrer, on dissabte van passar centenars de persones de totes les nacionalitats i moltes d'elles de vacances compraven loteria de Nadal i feien primitives.

El fet de ser una localitat de destinació de molt turisme fa que l'Administració obri els dissabtes durant tot l'any i també ho va fer el passat dia 15 d'agost que era la festa de l'Assumpció de Maria. Aquest fet va fer que l'afortunat pogués entrar a l'establiment i segellar la butlleta.

Va segellar una butlleta d'un multiple de «5», va explicar ahir Lluís Pujiula, un dels dos responsables de l'Administració Camprolot. Es tracta d'una modalitat, en la qual de 44 apostes es juguen 5 números i 1 es considera encertat. Va precisar: «És una modalitat que hi ha molt poca gent que la fa». El cost de l'aposta va ser de 44 €.

Al vespre, el sorteig de la primitiva va donar una combinació que (excepte el complentari) va coincidir amb a la butlleta segellada.

El veí de Sant Pau de Segúries va ser l'únic a tot l'Estat que va fer un 6. Pujiula va precisar: «Encara hi ha un premi més important que no va sortirt és el 6 més 1, el qual ara acumula un pot de 69,5 MEUR».

Es tracta del premi més important que ha donat l'Administració del carrer València en els darrers temps.

Els responsables de l'Administració Lluís Pujiula i Ramon Bosch van assenyalar que no fa gaire temps van donar un premi de 60.000 € de la Loteria Nacional. Apunten que fa tres anys i mig que es van fer càrrec d'un negoci que ja tenia un historial rellevant pel que fa a premis.

De normal, els dilluns els comerços de Camprpdon tanquen, però ahir l'Administració del carrer València estava oberta i molta gent s'acostava per saber qui havia estat l'afortunat.