La llista del PP de la demarcació de Girona per a les eleccions del 27 de setembre està gairebé completada. Fa tres setmanes, la formació va presentar oficialment Enric Millo com a candidat gironí per al Parlament. Pel que fa a la resta de posicions, el lloc número dos serà per a Sergio Santamaría, que en els últims tres anys ja ha estat diputat del PP per Girona a la cambra catalana, al costat de Millo. A diferència de les dues primeres posicions, que repeteixen, al tercer lloc hi haurà Mar Llambí, que des de fa un any i mig ocupa la presidència gironina de Noves Generacions del partit. D'aquesta manera, Llambí passa de la posició número set -que tenia a les eleccions al Parlament del 2012- a la número tres.

Llambí és estudiant d'enginyeria informàtica de la Universitat de Girona i forma part de l'Associació de Debat de la UdG. De fet, Llambí va ser designada, l'any passat, la millor oradora de la desena edició de la Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives d'Universitats. Per la seva part, Santamaría és llicenciat en dret per la Uned i exerceix d'advocat. En les eleccions del 2012, el PP va aconseguir a la demarcació de Girona la fita històrica de dos diputats a la cambra catalana.

Els noms de la resta de persones que formaran la llista gironina de la formació per al 27-S es presentaran en els propers dies.