Material dels serveis municipals d'obres de l'Ajuntament de Girona va servir la nit de dissabte a diumenge per rebentar una de les parets de vidre de la perruqueria JohnMary de la Travessia de Canaders, i cometre-hi un robatori. El soroll que va produir el lladre en destrossar el vidre de l'establiment va alertar alguns veïns, que van trucar immediatament a la Policia Municipal, la qual cosa va permetre la detenció l'autor dels fets, que va obrir la caixa registradora del negoci i se'n va endur diners.

La Travessia de Canaders de Girona estarà tancada entre avui i dimecres perquè s'hi han de fer obres de millora del paviment. És per això que els serveis municipals d'obres han dipositat a la zona el material necessari per a aquests treballs, entre el qual hi ha una formigonera, sacs de sorra, diverses tanques i palets amb grans peces de paviment. Com que les obres ja han començar en algunes zones de la Travessia, també hi ha almenys un sac amb runa, just al davant de la perruqueria. El lladre que dissabte a la nit va rebentar la paret de vidre de JohnMary va fer servir o una d'aquestes lloses apilonades al carrer o bé algun dels grans fragments de paviment dipositats en el sac de runa que els serveis municipals d'obres han tingut tot el cap de setmana al carrer.

Després de la detenció del llare, la Policia Municipal va avisar els propietaris de l'establiment, que ahir al matí retiraven els vidres i els fragments de paviment que hi havia a l'interior de la perruqueria. Durant la jornada d'ahir també van poder reparar el vidre destrossat, i confien que en els propers dies podran recuperar els dines que els han estat sostrets. La Policia Municipal de Girona no va voler informar ahir dels fets quan aquest diari ho va demanar.