El candidat del PPC de Girona a les eleccions autonòmiques, Enric Millo, va dir ahir que "el PPC és l'únic partit que garanteix un futur de convivència, concòrdia i pau per a Catalunya". "Cal una nova etapa per resoldre els veritables problemes dels catalans, com les llistes d'espera o els barracons a les escoles", va afegir.

Durant una visita a Sant Feliu de Guíxols, Millo va manifestar que "el 27 de setembre tenim una gran oportunitat per posar punt i final al procés cap a la independència, un procés que no porta enlloc positiu, que només ens perjudica, que és impossible legalment i del que tots els dirigents de la Unió Europea han deixat clar que una Catalunya independent separada d'Espanya quedaria fora d'Europa". "Artur Mas intenta enganyar tothom dient que això no és cert, com podem creure'ns la paraula d'algú que clarament menteix quan diu que Catalunya podria continuar sent membre de la UE fora d'Espanya?", es va preguntar manifestant que "no es pot creure res del que diu, ni això ni quan parla del 3%, ni quan parlar de les pensions, ni quan parla que les empreses no busquen estabilitat".

Així mateix, Enric Millo va fer referència a la carta que va publicar Artur Mas i en la qual afirma que l'Estat tracta els catalans com a súbdits, assegurant que "els tracta en igualtat com a tots els espanyols, de fet, la debilitat política en la qual es troba Artur Mas l'obliga a mentir deliberadament formulant acusacions falses que no estan de cap manera justificades". "Ha estat l'Estat precisament qui ha garantit la prestació dels serveis bàsics a Catalunya malgrat la fallida econòmica en què estava la Generalitat per culpa de la gestió nefasta del Govern d'Artur Mas i malgrat la deslleialtat amb què ha tractat sempre al Govern d'Espanya", va afegir.

En aquesta línia, Millo va assenyalar que "Artur Mas és un president en decadència, en declivi, que està al final de trajecte i que fins i tot els que els acompanyen en la candidatura li estan preparant el seu propi funeral polític i la seva successió". "Mas s'ha caracteritzat per dedicar tot el temps a trencar, a dividir i a desunir, i no s'ha preocupat en absolut de resoldre cap dels problemes que té actualment Catalunya", va dir.

Finalment, Enric Millo va denunciar que "Pedro Sánchez està prenent el pèl als catalans, ens considera ciutadans de segona perquè està donant suport des d'aquí candidatures i municipis que es dediquen a promoure la independència". Millor va concloure la intervenció dient "demanem a Pedro Sánchez que faci el favor de col·laborar".