09 de setembre de 2015
09.09.2015

El Patronat de Turisme i La Caixa signen un conveni per la promoció turística

09.09.2015 | 00:00
La signatura del conveni.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila, i el representant de la Fundació Bancària «la Caixa», Josep Blanch, van signar ahir el conveni entre les dues entitats que té per objecte establir el marc de col·laboració per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter cultural, social i de formació que el Patronat du a terme pel desenvolupament i promoció turística de les comarques gironines.
La Fundació Bancària La Caixa es compromet a fer una aportació de 30.000 € a favor del Patronat, el qual ha de destinar íntegrament l'import a la realització de cursos, jornades i tallers de formació, tant en línia com presencials, per tal d'ajudar petites empreses i nous emprenedors del sector turístic de les comarques de Girona. El Patronat és un organisme que té representació del sector públic i privat, l'objectiu del qual se centra, bàsicament, en el desenvolupament i en la promoció turística de les comarques gironines, i col·labora amb altres ens públics que persegueixen objectius semblants. Una de les tasques de la Fundació Bancària «la Caixa» és desenvolupar programes socials, educatius, culturals, científics i mediambientals atenent les diferents necessitats de la societat. Per al seguiment del desenvolupament d'aquest conveni es podrà constituir una comissió paritària mixta, integrada per representants de cadascuna de les parts signants, que establirà de comú acord les normes relatives al seu funcionament.
A més, part d'aquesta aportació econòmica anirà destinada també a l'edició 2015 dels premis de comunicació turística de les comarques de Girona, Premis G!, els quals celebren aquest any el 10è aniversari. Els Premis G! són de caràcter anual i reuneixen cada any més de 300 persones, entre autoritats, representants del sector turístic i mitjans de comunicació. Els premis, actualment, es componen de tres categories i dos premis especials, que van evolucionant al llarg de cada edició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook