El candidat del PP a Girona per a les properes municipals, Enric Millo, va assegurar ahir durant la seva visita a Banyoles que «la prioritat del Govern de la Generalitat ha de ser consolidar les estructures socials i no la creació d'estructures d'Estat». En aquest sentit, diu que «malaurament aquests últims 3 anys això no ha estat així i hem patit a Catalunya un Govern que s'ha dedicat únicament a treballar i invertir recursos en promocionar el seu projecte separatista».

Millo afirma que la recuperació econòmica ha d'arribar a tothom i que «ningú es pot quedar enrere perquè aquesta és la única manera de poder consolidar una societat més justa i amb més oportunitat». Per això, insisteix que «des del PPC proposem una sèrie de mesures molt concretes, pensades per ajudar a les persones i a les famílies en les seves necessitats reals i fer la vida de tothom més senzilla», tot afegint «perquè la missió d'un govern és resoldre problemes no crear-ne de nous». «Ara és l'hora de les persones i des del Partit Popular Català ho farem possible prioritzant i redirigint 'acció de govern cap a allò que més ens importa: l'educació, la salut i el benestar», va destacar ahir.

El cap de llista popular va avançar també les línies general del seu programa en l'àmbit social que va definir com «un conjunt ampli de mesures que ens permetin desenvolupar una política social que resolgui els problemes reals, no deixi ningú enrere i retorni el poder a les famílies». En aquest sentit va insistir en el «compromís d'incrementar de manera substancial la despesa en educació, sanitat, serveis socials i dependència».

Millo va explicar també que «volem implantar un model de benestar basat en la llibertat, on els ciutadans puguin escollir l'escola, el centre mèdic o el centre residencial que volen i s'adequa més i millor a les seva voluntat i necessitats. Ells saben millor que l'administració el que els convé». «Per poder fer realitat aquest model cal en primer lloc actualitzar la cartera de serveis socials i crear el mapa d'equipaments i prestacions socials a Catalunya», va insistir.

Finalment Millo va defensar la importància de participar activament el 27-S i va dir que en aquestes eleccions «tenim l'oportunitat de deixar clar que la majoria de catalans apostem per la unitat i la convivència i per un govern que prioritza la millora de l'estat del benestar i centra les seves polítiques en les persones».