A finals del mes d'agost va néixer la colla dels Castellers de les Gavarres, el grup casteller format per gent de Cassà de la Selva i també de la població de Llagostera.

El nou projecte va sorgir després de l'èxit dels tallers de castells oberts a tothom que es van dur a terme a les places d'aquests dos pobles del Gironès durant l'estiu. La rebuda per part de la gent de les dues localitats va ser tant bona que es va decidir donar continuïtat al projecte. Els impulsors d'aquesta iniciativa són precisament castellers que provenen d'altres colles convencionals com són els ?Minyons de Santa Cristina o bé de diverses colles universitàries.

Aquesta nova colla castellera que porta per nom: Els Castellers de les Gavarres, es va presentar públicament a Llagostera el passat divendres 4 de setembre al vespre en el marc d'un acte especial de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana. A Cassà de la Selva la presentació pública encara s'ha de fer, i la data triada serà el proper diumenge 20 de setembre, a les 6 de la tarda, en el marc de la popular Fira de Santa Tecla.

La nova colla, que està en procés de buscar a més persones interessades a formar part del projecte, ha tingut una molt bona rebuda entre els cassanencs i els llagosterencs i espera que molts interessats en vulguin formar part.