Un veí de Llagostera es va accidentar ahir al matí. Anava tan begut que es va accidentar i va bolcar dins d'una riera que passa pel centre de la població i, tot i l'aparositat del sinistre, el conductor va resultar il·lès. L'home va quadriplicarla taxa màxima d'alcoholèmia permesa, que és 0,25 mg/litre. Va donar un positiu de 1,15 mg/litre d'aire expirat a la prova, una taxa penal. Per aquest motiu, se li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit, segons van explicar algunes fonts.

Els fets es remunten al voltant d'un quart de deu del matí d'ahir, quan el veí de Llagostera, de 40 anys, circulava pel carrer Xaloc, a tocar de la riera que passa per aquesta localitat. El conductor es va accidentar i va bolcar amb el seu vehicle fins a parar al bell mig de la riera, davant la sorpresa d'alguns vianants.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local de Llagostera i dels Mossos, que van practicar la prova d'alcoholèmia al conductor. Per això, els agents li van imputar un delicte contra la seguretat del trànsit.

El conductor fa poc temps que s'ha traslladat a viure a Llagostera, segons van explicar algunes fonts. En principi, no té antecedents policials i abans vivia a la ciutat de Girona. En un primer moment, els efectius de la Policia Local de Llagostera es va traslladar fins al lloc dels fets i, posteriorment, van demanar suport als Mossos d'Esquadra per poder realitzar la prova d'alcoholèmia, atès que ja van veure que el conductor presentava símptomes d'haver ingerit una quantitat important d'alcohol. L'home va ser sancionat per la via penal, ja que superava de llarg la taxa màxima legal permesa, que són 0,25 mg/l en aire expirat. Posteriorment, es va procedir a retirar el vehicle.