14 de setembre de 2015
14.09.2015

Dos detinguts acusats de vendre droga en una carnisseria de la Jonquera

14.09.2015 | 00:00

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració d'agents de la policia nacional espanyola, van detenir el passat 4 de setembre, dos homes, de 53 i 22 anys, responsables d'una carnisseria de la Jonquera des d'on suposadament venien droga. Les queixes veïnals havien posat en alerta la policia, que van decidir inspeccionar l'establiment amb el suport d'una unitat canina.
Aquests van trobar, a la part de darrera de la botiga, 207 grams de cocaïna i 100,7 grams d'haixix, que al mercat hauria tingut un valor de 12.000 euros. Com a conseqüència van quedar detinguts els dos homes, responsable i propietari del comerç, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.
Segons han informat els Mossos d'Esquadra, cap a les vuit del vespre del mateix dia 4, els agents van iniciar la inspecció i, després d'identificar la persona que en aquell moment es trobava de responsable del comerç, els agents de la unitat canina van trobar, a la part del darrere de la botiga, deu embolcalls de plàstic amb cocaïna al seu interior i una bossa amb dues peces de cocaïna. També es van trobar nou embolcalls d'haixix i una bossa amb haixix premsat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook