Dos homes, un de Cassà de la Selva i un altre d'Amer, van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra quan circulaven sense haver obtingut mai el permís de conduir. Un dels infractors portava un permís fals i l'altre conduïa de forma temerària.

El primer cas va passar el 10 de setembre, en un control preventiu d'alcoholèmia a la carretera C-25, a Campllong. Els agents van aturar el vehicle i van comprovar que el conductor circulava amb un permís de conduir fals, que havia adquirit a Mataró per 1.500 euros. L'infractor era un home de 25 anys, de nacionalitat maliana i veí de Cassà de la Selva, que hauria comès un delicte contra seguretat del trànsit, per conduir sense haver obtingut mai el permís, i per un delicte de falsificació de document públic.

Els Mossos van detenir el dia 15 de setembre un home de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Amer (la Selva), com a presumpte autor d'un delicte contra seguretat del trànsit, per conduir temeràriament i sense haver obtingut mai cap permís o llicència. Els fets van passar a primera hora del matí del mateix dia 15, a la Cellera de Ter (la Selva). Els Mossos tenien coneixement que un jove circulava habitualment i de manera temerària amb una motocicleta. Cap a les nou del matí els agents van localitzar el motorista a la C-63, al punt quilomètric 43,5, dins del nucli del Pasteral (la Selva), circulant en sentit contrari, sense llums i aixecant la roda davantera. En veure els Mossos, el motorista va fer un canvi de sentit cap a un camí de terra i es va escapolir a través d'un canyar. Després de fer algunes indagacions, els policies van saber que el jove treballava en una empresa del mateix polígon de la Cellera i una patrulla es va situar per la zona.

Al cap d'una estona van localitzar el motorista, que es dirigia a l'empresa, i el van interceptar. Un cop identificat, els agents van constatar que la motocicleta no tenia cap mena de documentació i l'home mai havia obtingut el permís de conduir, per la qual cosa el van detenir. El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 16 a disposició judicial i va sortir-ne en llibertat amb càrrecs.