El ple extraordinari del Consell Comarcal del Ripollès va aprovar el règim de retribucions de les assistències i les indemnitacions. També va aprovar les retribucions dels càrrecs amb dedicació parcial. El ple va fixar una retribució bruta anual de 30.566 € per a una dedicació parcial estimada en 24,5 hores setmanals (una dedicació del 65%) per al president, Joan Manso (CiU) que és l'alcalde de Campdevànol.

També van fixar una retribució bruta anual de 23.512 € per al vicepresident quart. Es tracta de Josep Coma, alcalde de Molló per CiU. Coma és el cap de l'àrea de Cooperació Municipal del Consell el responsable de Relacions Institucionals Transfrontereres, Modernització de l'Administració i Innovació Territorial. La retribució de Coma es farà efectiva el dia 1 d'octubre, data en la qual el Consell el donarà d'alta en el Règim General de la Seguretat Social

Al president i el vicepresident quart no els corresponen els abonaments aprovats en el mateix ple per assistència als òrgans col·legiats.

En aquest aspecte, els consellers comarcals que assisteixin al Consell de Govern rebran una indemnització bruta de 262 € per assistència. La previsió és que facin un màxim de 22 Consells de Govern, la qual cosa suposa 5.764 € anuals per conseller per les assitències al Consell de Govern. Pel que fa a les assistències ordinàries al ple rebran 198. La previsió és que hi hagi un màxim de 6 plens ordinaris, la qual cosa suma 1.188 € a l'any. Així doncs, els consellers del comarcal del Ripollès cobraran 6.952 € anuals per assistències.

Els altres vicepresidents són Eudald Picas (alcalde Gombrèn per CiU). Miquel Rovira (primer tinent d'alcalde a Ripoll) i Immaculada Constans (alcaldessa de Queralbs per CiU).