Cultivava marihuana en un pis de Bescanó i de fet es podien veure la majoria des de l'exterior. Això és el que feia un veí de Bescanó, de 49 anys, de nacionalitat espanyola que va acabar imputat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i a qui els Mossos li van trobar més de 25 quilos de marihuana en el cultiu del pis.

Tot arrenca el 23 de setembre quan els Mossos van saber que hi podria haver una possible plantació de marihuana en un pis.

La unitat d'investigació de Girona es va adreçar a l'adreça facilitada. Van observar que des d'una plaça es podia veure a la terrassa del pis algunes de les plantes. Els Mossos van localitzar al propietari que en cap moment va negar tenir plantes de marihuana. A quarts de set de la tarda, la policia va realitzar una entrada voluntària. Era un pis on el propietari no habitava però en diverses habitacions hi havia assecadors de cabdells de marihuana, el balcó estava destinat al cultiu de les plantes i en el menjador hi havia una taula destinada a la manipulació i posterior distribució de la substància. L'home a més de dedicar-se a cultivar les plantes també mesurava amb les balances de precisió les dosis que introduïa en bosses de plàstic transparent que posteriorment transportava i ocultava dins de paquets de tabac.