29 de setembre de 2015
29.09.2015

La Dalla mostrarà en un film les experiències a les tendes roges

29.09.2015 | 07:23

El col·lectiu feminista La Dalla ha anunciat la projecció d'un documental que parla de les experiències viscudes a les tendes roges. La Dalla exposa: «La Tenda Roja és un espai que honra i celebra les dones. Un espai que proporciona educació i coneixement sobre els seus cossos, i que les permet crear un espai de diàleg obert sobre la sexualitat, el part, la maduresa, l'autoestima..». Afegeixen: «Un lloc per riure, per plorar, per ser!».
La tenda roja serà projectada el proper dissabte 3 d'octubre, a les 17.30 al local de la CNT, a la plaça del Cinema Colon. Finalment, hi haurà pastissos i te a preus populars. La idea és que el menjar serveixi per crear debat. Durant la projecció hi haurà servei de guarderia per a les dones que tinguin mainada petita.
La Dalla és una de les primeres entitats feministes que ha existit a Olot i la Garrotxa. La primera va ser el col·lectiu de dones Alba.
En els seus origens La Dalla va fer xerrades sobre l'experiència d'avortar. A més de fer xerrades, ha organitzat campanyes vinculades a la relació entre sexes. La més coneguda va ser la que van fer en les darreres festes d'Olot. Van penjar cartells als barris i pancartes a les places, en les quals demanaven respecte a les noies i dones que van a la festa major. La intenció és crear consciència i seguretat entre les dones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook