Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes d'entre 22 i 30 anys per intentar robar en una casa de Llorà (Gironès). L'intent de robatori va ser aquest dilluns a dos quarts de sis de la tarda. L'amo de la casa, situat al veïnat Boratuna, va enxampar un dels lladres dins del seu jardí. En veure's descobert, els sospitós va fugir saltant la tanca. La víctima va sortir darrere del lladre i el va veure pujant a un cotxe en el que hi havien tres persones més i fugint a gran velocitat. Els mossos van localitzar el vehicle escàpol en un camí del mateix veïnat. Van identificar els ocupants i van escorcollar el cotxe. A dins, hi van trobar una cisalla. Els quatre sospitosos van quedar detinguts.

Els detinguts són quatre homes d'entre 22 i 30 anys de nacionalitat espanyola i veïns de Girona. Els mossos els hi atribueixen un robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van passar dilluns 28 de setembre. L'inquilí va veure com a dins del seu jardí hi havia un jove que, en veure's descobert, va saltar la tanca i va fugir.

L'home va sortir de la casa i va poder veure que el jove marxava en un cotxe a gran velocitat.

Alertats, els mossos van acudir immediatament al lloc dels fets i, en poca estona, una patrulla de paisà va localitzar el vehicle fugitiu en un camí del mateix veïnat.

Els agents van identificar els quatre ocupants i van escorcollar el vehicle on, amagada dins el maleter, van localitzar una cisalla. Preguntats per la seva presència en aquell lloc, tots van donar versions contradictòries.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 29 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que el va deixar en llibertat provisional.