Els veïns de Beget, Rocabruna, Font Rubí, Salarsa i Bolós han fet un comunicat, en el qual es queixen del canvi de destí de la partida que l'Ajuntament havia previst per a la torre de telecomunicacions de coll de Bucs. En el ple del dia 17 de setembre de 2015, l'Ajuntament va aprovar revocar la partida destinada a electrificar la Torre de Coll de Bucs per arreglar uns carrers del poble de Camprodon.

A més, la partida en un princpi havia estat destinada a fer un aparcament a Rocabruna i a millorar els carrers de Beget. Els veïns dels nuclis es queixen que s'han quedat sense la torre de telecomunicacions i sense les millores urbanes. També lamenten que l'Ajuntament hagi fet els canvis sense avisar-los.

Un dels veïns, Fermí Bobí de Rocabruna, explica que quan van saber la decisió de l'Ajuntament van decidir reunir-se. Ho van fer dissabte, dia 10 d'octubre, al centre cívic de Rocabruna. A l'assemblea van assistir unes 40 persones. Hi va haver gent de Beget que no hi va poder anar perquè es dediquen a l'hostalatge i en ser un cap de setmana llarg tenien feina.

A la reunió van acordar enviar un escrit de queixa a l'Ajuntament i fer-ho saber als mitjans de comunicació. També van decidir recollir signatures i presentar-les a l'Ajuntament. Les lliuraran a l'alcalde, Xavier Sala (Junts Fem Camprodon) en el decurs del ple extraordinari previst per dimarts, dia 27 d'octubre. També li demanaran explicacions.