La Policia Local ha multat els dos vehicles amb els quals la Guàrdia Civil, al costat de funcionaris dels jutjats d'Olot, s'ha personat a l'Ajuntament d'Olot per recollir documentació sobre el presumpte cobrament de comissions del 3 per cent per la contractació de serveis.

Els dos automòbils són un tot terreny amb totes les identificacions oficials i un turisme camuflat, estacionats tots dos a les portes del consistori.

Cadascuna de les multes puja a 80 euros per ocupar un espai públic sense autorització i han estat imposades pel cap de la Policia Local d'Olot, Ignasi López.

Fonts d'aquest cos de seguretat han explicat que aquesta actuació respon a les peticions al respecte de diversos ciutadans, molestos amb la presència dels dos vehicles en una zona cèntrica on està prohibit estacionar.

La presència dels agents a l'Ajuntament d'Olot respon al requeriment de l'expedient del contracte de recollida d'escombraries signat el 2011 i que es va adjudicar a la Unió Temporal d'Empreses formada per Igfa i Urbaser.