Al voltant de les 13.30 hores ha estat localitzat el boletaire de Santa Llogaïa del Terri desaparegut des de dilluns a Palol de Revardit.

L'han trobat en una zona entrant al golf que va en direcció a Mota. L'home de 60 anys, Pere Isach Rigall i veí de Santa Llogaia del Terri, estava inconscient, amb hipotèrmia severa i amb problemes respiratoris.

Una parella han sentit sorolls a una zona boscosa que hi ha al nord del club de Golf Girona i, en acostar-s´hi, han vist que es tractava de l´home desaparegut. Un d'ells ha donat avís al Punt de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, i ràpidament els operatius d'emergències s´han desplaçat fins el lloc a on es trobava el desaparegut, a uns 150 metres d'un vial proper al Club de Golf. Un cop estabilitzat el ferit ha estat evacuat amb ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l´hospital Josep Trueta de Girona en estat crític.

El punt a on s'ha localitzat, a poc més d'un quilòmetre del lloc a on havia aparcat el seu vehicle, era molt dens de vegetació i s'ha hagut de desbrossar per poder-hi accedir i, posteriorment, evacuar.

A hores d'ara, ja s´ha desmuntat el dispositiu de recerca, on han participat els Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, Agents Rurals, membres de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), el SEM i voluntaris. Avui havien intensificat avui la labor del dispositiu desplegat amb la intervenció de dotze vehicles amb integrants del Grup d'Actuacions Especials i de la unitat canina.

A més, els Mossos d'Esquadra participaven amb les seves unitats de muntanya i canina, així com agents rurals i membres de les Agrupacions de Defensa Forestal, a més de voluntaris.