Enxampat anant a 207 km/h amb el cotxe per l'AP-7 a l'altura de Sant Julià de Ramis. Dos dies més tard, els Mossos van denunciar per excés de velocitat en aquest mateix municipi un altre home que tenia el permís suspès per una pèrdua total de punts.

El primer dels fets es remunta al 5 de novembre. Una patrulla de trànsit del sector de Girona havia establert un control de velocitat al quilòmetre 50,9 de l'autopista AP-7, a Sant Julià de Ramis. Quan passaven sis minuts de dos quarts d'onze del matí, els agents van detectar un vehicle d'alta gamma -un Mercedes Familiar- que circulava a 207 km/hora en un tram de carretera on la velocitat màxima és de 120 km/hora. Els Mossos van aturar el vehicle i van notificar la denúncia al seu conductor, que li podria suposar la pèrdua de 6 punts i l'abonament de 600 euros de denúncia. El denunciat és un home de nacionalitat holandesa i se'l va sancionar com a presumpte autor d'una infracció del Reglament General de Circulació per anar a una velocitat excessiva.

Dos dies més tard, concretament el vespre del 7 de novembre, els Mossos de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar un altre home. En aquest cas com a presumpte autor de dues infraccions del Reglament General de Circulació, per conduir amb excés de velocitat i avançar per la dreta, i una tercera del Reglament General de Conductors, per conduir amb el permís suspès per pèrdua total de punts. Els agents de trànsit havien muntat un control de velocitat a l'AP-7, al seu punt quilomètric 50 en sentit sud, a Sant Julià.

Cap a un quart de nou del vespre, els Mossos van detectar un vehicle avançant per la dreta i que circulava a 179 km/hora, en un tram on la velocitat màxima era de 120. Van aturar el vehicle i, després d'identificar el seu conductor, es van adonar que l'home tenia el permís suspès per la pèrdua total de punts. Per això van denunciar el noi, de 22 anys, nacionalitat romanesa i veí de Barcelona amb tres denúncies que li poden suposar 1.100 euros de multa en total.