Es van molestar a fer diversos butrons però al final no se'n van emportar res. Això és el que van fer dos encaputxats que van assaltar una empresa situada al camí de Sant Roc de Vilablareix. El 6 de novembre a la nit van decidir entrar-hi a robar. Van fer un butron per entrar a un despatx i després dos més per mirar què hi havia a l'altra banda d'habitació.

A les imatges gravades a l'empresa es pot veure com després de fer els forats, els lladres van anar a parar a una escala de les instal·lacions i un cop allà no van desplaçar-se més endins. El motiu: no se sap. L'alarma va sonar i tot indica que sabien on eren els sensors. Finalment no van robar res. Es dóna el cas que els dos individus van fer un primer intent d'entrar a les 11 de la nit quan van aixecar persianes de les finestres i després, van tornar-hi cap a dos quarts de dues per fer-hi el cop definitiu. Els Mossos d'Esquadra busquen els dos individus. Des de la companyia dedicada a fer sustrats de terra, expliquen que no van trobar a faltar res i que en ser en un lloc aïllat no tenen res de valor.

Es dóna el cas que per les mateixes dates, es van produir almenys dos robatoris en dues cases del de Vilablareix del carrer Marroc. En una la van assaltar en ple dia, al voltant de les deu quan els lladres van pensar que no hi hauria ningú. Van entrar per una finestra i van robar-hi joies. La sorpresa va ser que van haver de córrer perquè hi havia un dels ocupants a dins. Van sortir de la casa per on havien entrat i van fugir amb un cotxe que els esperava. Una setmana després, van assaltar una casa veïna i van robar-hi objectes electrònics. De moment no hi ha detinguts i s'investiga si són els mateixos lladres.