02 de desembre de 2015
02.12.2015

Celrà desobeirà l'Audiència Nacional

L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà (CUP), ha assegurat que "desobeiran i no faran cas" davant la investigació de la Fiscalia sobr el suport a la resolució independentista del Parlament

02.12.2015 | 17:27
Celrà desobeirà l'Audiència Nacional

L'alcalde de Celrà (Gironès), Dani Cornellà (CUP), ha assegurat que "desobeiran i no faran cas" davant la investigació de la Fiscalia de l'Audiència Nacional, mentre que el regidor de la Seu d'Urgell (Alt Urgell), Albert Batalla, ha assegurat que s'esperen a rebre notificacions.

El fiscal en cap de l'Audiència Nacional, Javier Zaragoza, ha denunciat els ajuntaments de Girona, Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), Igualada (Anoia), Celrà i La Seu d'Urgell per delictes de rebel·lió i sedició, per haver aprovat sengles mocions de suport a la resolució independentista del Parlament, anul·lada pel Tribunal Constitucional.

En els casos concrets de Celrà i la Seu d'Urgell, els jutges Santiago Pedraz i Fernando Andreu ja han obert una investigació.

En declaracions a TV3, l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà (CUP), ha assegurat que "desobeirà i no farà cas" a l'Audiència Nacional i ha assegurat així que no facilitarà les actes ni altres documents sol·licitats per a la investigació.

"Hem començat a desconnectar d'aquesta administració espanyola que més que de justícia és política", ha asseverat l'alcalde de la CUP, que, malgrat prometre desobediència per part del govern municipal, ha puntualitzat que el secretari interventor farà "el que cregui convenient" davant la investigació judicial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema