El Pla de l'Estany ha superat la quantitat recollida en el Gran Recapte de l'any passat, que va aplegar 21.600 quilos d'aliments, mentre que enguany han estat 25.400. Tots els supermercats de Banyoles i de la resta de municipis de la comarca hi han participa, que beneficia al Centre de Distribució d'Aliments del Pla de l'Estany i la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques Gironines.

En el Gran Recapte 2015 hi han participat 190 persones voluntàries en tasques als supermercats, al magatzem de Banyoles i fent tasques de coordinació. El Punt del Voluntariat del Pla de l'Estany que forma part de l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal ha col·laborat en la gestió del voluntariat.

La recollida es va organitzar de manera conjunta entre la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Pla de l'Estany, Creu Roja Pla de l'Estany i l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal. Des de la Taula de coordinació del Gran recapte al Pla de l'Estany ahir van donar les gràcies públicament a tota la gent de la comarca que hi ha col·laborat.