L'Ajuntament d'Olot en una de les seves darreres juntes de govern va aprovar la memòria valorada per millorar el sòl de la primera planta de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot. "Es tracta d'un terra especial - va indicar Josep Gelis (Territori, Espai Públic i Medi Ambient)- per això requereix d'una intervenció acurada". L'escola està ubicada en una part del convent del Carme d'Olot. El convent es va començar al segle XVI i el claustre es va acabar al segle XVII. Gelis va valorar la intervenció en uns 6.000 euros.

Abans, l'alcalde d'Olot Josep Maria Corominas (CiU) havia explicat que fa poc l'Ajuntament va remodelar la sala d'actes de l'escola. "És una sala amb capacitat per 50 o 60 persones -va explicar-, de la qual tota la ciutat es podrà aprofitar".

Corominas va aprofitar per reclamar l'ampliació de l'escola a través de l'edifici de la fàbrica de Can Sacrest. "Continuem demanant a Ensenyament l'ampliació, perquè el projecte de l'Escola d'Art i Superior de Disseny va més enllà de la mateixa ciutat ja que es un projecte de les comarques gironines". Va indicar: "Necessitem dur a terme un projecte en el qual la ciutat ha treballat moltíssim, necessitem incorporar Can Sacrest a l'escola i pensem que això és una responsablitat del Govern de la Generalitat que espero que podrem veure materialitzada aviat".