06 de desembre de 2015
06.12.2015

Els nens escullen a la Fira de Girona quina professió exerciran

Mestre, veterinari, dentista o forner són algunes de les feines que més els interessen

06.12.2015 | 07:21
Tres nenes gaudint durant la Fira que va començar ahir.

"Jo de gran vull ser..." és el nom de la primera edició de la fira d'educació i entreteniment familiar que ha organitzat la cadena gironina de joguines educatives Eurekakids a Girona. Fins al proper dimarts, els més menuts poden descobrir i veure quines professions els interessen més a la Fira de Girona. Mestre, veterinari o dentista són algunes de les feines que més agraden als petits tot i que d'altres com forner o pastor també han atret un gran nombre de públic. La fira està destinada a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i diverses entitats i empreses. De moment, ja s'han venut 2.000 entrades anticipades i, des de l'organització, esperen rebre un gran nombre d'assistents.
Tal i com ha explicat la responsable i coordinadora de la fira, Cristina Teixidó, el projecte neix amb l'objectiu de convertir-se en una de les mostres de referència en l'entorn de l'educació i l'entreteniment familiar. El certamen compta amb la col·laboració de diverses empreses gironines i internacionals com la fleca Bellsolà, la Recuiteria o la compa?nyia Windoor que gestiona el Túnel del Vent d'Empuriabrava.
Amb l'ajuda de les diverses companyies, els infants poden descobrir i practicar amb tallers diferents professions de camps diversos com periodisme, fusteria, odontologia, pastisseria i fleca, cuina, construcció, arquitectura, patinatge, bàsquet, música i interpretació, policia, bomber, vidrieria, gestió de residus o el món dels pastos i la creació de formatges i altres productes làctics.
Teixidó ha detallat que s'han posat 16.000 entrades a la venda. En concret, aquest dissabte - el primer dia de la mostra- es van vendre 2.000 entrades anticipades. Una part de la recaptació de la venda d'entrades es donarà a la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook