Bicicletes sense fronteres ha donat 73 d'aquests vehicles a infants i joves en situació de pobresa de diferents entitats de les comarques de Girona. Durant el primer any, es van entregar 5 bicicletes a la Fundació Acogida y Esperanza de Figueres; 2 més a la Cooperativa Suara; i 2 a joves immigrants de l'Espai Jove FEPA. En aquest segon any, la Fundació ha entregat 61 bicicletes a l'entitat social Salesians Pes Girona; i 3 més a nens i nenes de l'equip de futbol Juncaria.

Des del 2014, i amb l'impuls de l'Obra Social La Caixa i la Fundació Tomando Conciencia, Bicicletes sense fronteres ha entregat unes 500 bicicletes. L'any passat, es van donar 195 a entitats socials d'arreu de l'Estat i 35 a una de Guinea Bissau; i el 2015 s'han entregat 134 bicicletes a l'Estat i 100 a la població índia de Kundurpi.

Per fer arribar les bicicletes als col·lectius que els necessiten, l'entitat primer contracta persones en situació d'exclusió social per a les feines de muntatge i reparació al Taller d'Inserció Social d'Eina Activa de Girona, on es generen prop de 20 llocs de treball. En una segona fase, Bicicletes sense Fronteres fa una recerca dels col·lectius més idonis per rebre-les.