La llibreria Serra de les Planes ha repartit 139.272 € de la Loteria Primitiva. Van segellar una de les dues butlletes que van encertar 5 números i el complementari del sorteig del 3 de desembre passat. El sorteig no va donar cap encertant del premi màxim: 6 encerts més el reintegrament, ni de 6 encerts, però si que en va donar 2 de 5 més el complementari, un dels quals va anar a parar les Planes i l'altre a Logroño.

L'extraordinari és que encara no fa 4 mesos, el mateix establiment va segellar un 6. Tot i que no va donar el premi del 6 més el reintegrament, va donar el segon premi de 6 números que van valdre 743.000 € a alguna persona que va entrar a l'establiment i va segellar la butlleta afortunada.

Quan va arribar el premi de 743.000 €, del qual no n'han transcendit evidències d'una possible identificació de la identitat dels afortunats, l'establiment feia 2 mesos que havia venut un bitllet de la Loteria Nacional que va ser premiat amb 200.000 € del primer premi del sorteig especial de vacances.

Així doncs, el premi del 3 de desembre forma part d'una successió ininterompuda de premis importants.

Abans de la introducció de l'euro al 1999, havien repartit un premi de la Primitiva que va obtenir 16 milions de pessetes.

Durant els 16 anys de l'euro van repartir premis de 3.000 i 4.000 €, però no el que es poden considerar premis de somni, com els de 743.000 € o el de 139.000 € de la ratxa actual.

Sobre la realització de coses cregudes com a impossibles, els responsables de l'establiment solen explicar que abans de l'euro, una noia jove els va portar una butlleta per tal que li provessin si era premiada o no.

La van introduir a la màquina i l'aparell va indicar que la butlleta valia per 8 milions de pessetes. Presa per l'emoció, la noia es va posar a plorar i els va explicar que feia temps que es volia casar amb el seu xicot, però no ho podia fer perquè no els quadraven els números per establir-se i fer la celebració.

Expliquen que va ser un moment molt emotiu i poc freqüent, perquè els afortunats prefereixen l'anonimat.