Accident fatal el que va patir un veí d'Osona quan estava fent tasques de desbrossament i llenya en una zona boscosa de Fornells de la Muntanya, en terme municipal de Toses. Per causes que es desconeixen l'home va morir en quedar atrapat entre el seu camió i un arbre.

L'avís el va donar un ciutadà que va trucar al telèfon d'emergències 112 quan passava per la zona del carrer de Palos d'aquest nucli de Toses al voltant de dos quarts d'una del migdia. Va alertar d'un accident de trànsit però quan hi van arribar els serveis d'emergències van trobar un home atrapat entre el seu camió i un dels arbres. Malgrat els intents, els serveis mèdics no van poder salvar-li la vida. La víctima és un veí de Seva (Osona) de 63 anys i de nacionalitat espanyola.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar Bombers, Mossos d'Esquadra i SEM. La policia inicialment van sospesar que fos un accident laboral però llavors es va poder saber que l'home estava treballant en un terreny que era seu i, per tant, no hi havia cap activitat empresarial.

La principal hipòtesi de la mort accidental és que el vehicle es desfrenés i la mala sort fes que l'home estava davant d'un dels arbres i per aturar el vehicle quedés atrapat i morís asfixiat. Cap a les quatre de la tarda, la funerària se'n va endur el cos. A dins la cabina del camió hi havia dos gossos i la protectora se'n va fer càrrec.