La CUP de Banyoles ha presentat al·legacions contra els pressupostos municipals per a 2016, que el ple municipal va aprovar el 4 de novembre, en les quals demana que es prioritzin inversions en barris com la Farga abans que destinar 800.000 euros a la construcció de la nova seu de la Policia Local o que es redueixin les despeses en protocol.

La portaveu de la CUP, Sandra Pazos, ja va expressar la disconformitat del seu grup amb els nous comptes municipals. Els dos regidors de la CUP a l'oposició hi van votar en contra, igual que el representant d'ICV-IdB.

La setmana passada, la CUP va formalitzar les seves al·legacions als pressuposts de CiU i aprovats amb el suport de Junts per Banyoles-ERC. En els seus recursos, la CUP proposa reduir les partides per a remuneracions del grup municipal i despeses protocolàries; i destinar recursos a l'elaboració d'uns pressupostos participatius. Sobre aquesta última qüestió, el partit reclama canals de debat i implicació perquè els comptes "reflecteixin les necessitats reals de tots els banyolins i banyolines".