La programació de Nadal i Reis a Banyoles inclou una ambaixada reial amb moltes propostes per als nens i nenes. Aquest dissabte 12 de desembre a les 12 del migdia arribarà el Patge Cou a Banyoles.

En els dies posteriors, el tren pinxo passarà per les escoles i transportarà els nens i les nenes a l'Ambaixada Reial situada al claustre del Monestir de Sant Esteve on els més petits de la ciutat podran donar les cartes als Reis. A més, els dissabtes 20 i 27 de desembre els infants que vulguin podran lliurar les cartes i visitar el Patge Cou al claustre del Monestir de Sant Esteve. Allà hi haurà la màquina Pim-Pam-Carta, per enviar les cartes als Reis i embotellar el fum, entre d'altres màquines màgiques.

El 5 de gener, hi haurà el campament de Ses Majestats els Reis d'Orient durant el matí i la tarda a l'espai de la Muralla; en cas de pluja atendran als nens i nenes al pavelló de la Draga. A les 6 de la tarda començarà la Cavalcada dels Reis. Tots els infants de 2 a 8 anys de Banyoles rebran a casa seva la carta perquè l'enviïn als Reis. Aquests tenen un perfil al Facebook.