El Bisbat va presentar ahir un dels seus nous projectes, el Centre d'Orientació Familiar (COF). El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va ser l'encarregat de presidir l'acte inaugural que es va celebrar a la Sala d'Actes del Casal Bisbe Cartañà de Girona, i va comptar amb nombrosos interessats per aquesta nova iniciativa.

El nou servei de l'Església de Girona té per objectiu donar resposta a problemàtiques i conflictes de caràcter psicològic, moral o afectiu en l'àmbit de les relacions familiars. Els dos sínodes de la família convocats pel papa Francesc aquests darrers dos anys, han estat un impuls per a la creació d'aquest servei.

La Delegació de Pastoral Familiar del Bisbat de Girona, amb el suport d'especialistes i d'un ampli equip de professionals i voluntaris, seran els encarregats de gestionar aquest servei d'atenció, que girarà a l'entorn de quatre eixos: formació, orientació, assessorament i assistència.

Amb motiu de l'acte inaugural del Centre d'Orientació Familiar del Bisbat de Girona, l'escriptor Antoni Puigverd va impartir una conferència amb el títol L'amor no és un clínex, durant la qual???? va oferir una reflexió sobre el canvi de valors en la cultura actual.