Una noia va perdre la vida la matinada de dissabte a diumenge després de caure d'un tercer pis d'uns apartaments turístics de Palamós. La víctima, de 19 anys i nacionalitat francesa, va caure accidentalment al pati interior de l'edifici i va morir a l'acte.

Els fets van succeir poc abans de tres quarts de sis de la matinada als Apartaments Can Muntaner, situats al carrer Enric Vincke de Palamós. Segons van informar els Mossos d'Esquadra la noia hauria volgut passar de la finestra d'una habitació a la d'una altra per una teulada i hauria relliscat precipitant-se al buit des d'una alçada de tres pisos, uns 12 metres. La Policia Catalana va indicar que es tracta d'un succés accidental i van descartar que sigui un cas de balconing. Altres fonts policials van precisar que el succés s'hauria produït perquè la víctima s'havia deixat les claus de la seva habitació i hauria intentat entrar per una altra habitació. El cos de la jove francesa va caure en el pati interior de l'edifici i malgrat l'arribada dels equips d'emergència ja no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses dotacions policials, tant dels Mossos com de la Policia Local, a més del Servei d'Emergències Mèdiques. Un cop es va decretar la mort de la jove, també s'hi va desplaçar el servei judicial per fer l'aixecament del cadàver. Les companyes de la noia, van haver de ser ateses per una crisi d'ansietat i traslladades a l'Hospital de Palamós.

Fonts coneixedores del cas van explicar que la jove francesa era ballarina i es trobava a Palamós per una actuació artística la setmana que ve.

El cos sense vida de la jove ballarina francesa va ser traslladat a l'Institut de Medecina Legal de Girona per fer-li l'autòpsia. Els Mossos d'Esquadra van explicar que al llarg del dia d'ahir es van estar fent gestions amb l'ambaixada francesa per contactar amb la família de la víctima i dur a terme la repatriació del cos.