Un jet privat va haver de fer un aterratge d'emergència aquest diumenge el vepre a l'aeroport Girona - Costa Brava. Sortosament tot es va quedar en un ensurt ja que l'avioneta va resultar que no patia cap tipus de problema mecànic.

Els fets es van produir al voltant de quarts de set del vespre a les instal·lacions aeroportuàries de Vilobí d'Onyar. En aquell moment el jet privat va alertar la torre de control que tenia un problema mecànic, en concret li marcava una fallada al tren d'aterratge.

En aquell moment es van posar en marxa tots els sistemes d'emergències de les instal·lacions de Vilobí per fer front a l'aterratge d'emergència. L'aparell privat va poder aterrar a la pista de l'aeroport de Girona sense que ningú patís cap tipus de mal ni tampoc l'aparell. Al lloc també s'hi van desplaçar responsables d'Aena, així com els Bombers de l'aeoport. Aquests van fer una passada per la zona i van poder observar que el tren d'aterratge no tenia cap tipus de problema, malgrat que el sistema de control indiqués el contrari.

En aquest espai aeroportuari, a finals de juny una avioneta ja va va haver d'aterrar d'emergència. En aquest cas, el pilot no va resultar ferit i no es va haver de lamentar cap dany personal. L'aparell, però, sí que va patir danys a la part davantera a causa del fort cop que va rebre ?durant l'aterratge, ja que l'aeronau es va arrossegar per la pista. Bombers i efectius d'emergències de pista finalment no van ?haver d'auxiliar el pilot. Pel que fa a l'aeronau, la van haver d'arrossegar per treure-la de la pista.