Queden pocs dies per al sorteig de la Loteria de Nadal, un dels que més gent espera cada any. Diari de Girona i Loteria El Negrito volen ajudar-vos a viure més intensament la jornada del 22 de desembre. Per això, lliurarem cinc dècims del número 25.295 entre tots els lectors que deixin un comentari a la notícia «Amb qui compartiries el premi de la Loteria de Nadal?», que podeu trobar a www.diaridegirona.cat

Per optar a un dels cinc dècims que regalem només cal registrar-se i deixar el comentari. Cada participant només pot deixar un comentari al dia per registre i IP i només optarà a un dècim com a guanyador. Teniu temps de participar fins al proper divendres a les 12 del migdia. Aquell mateix dia farem un sorteig entre tots els participants que, a les cinc de la tarda, publicarem a la nostra pàgina web i als nostres perfils a Facebook i Twitter.

El proper 22 de desembre, la pàgina web de Diari de Girona seguirà el minut a minut del sorteig de la Loteria de Nadal. Publicarem els premis principals i un cop acabat el sorteig habilitarem un buscador que permetrà a tots els lectors consultar si els seus números han estat premiats.