Càritas Diocesana de Girona vol atreure donacions que ajudin a finançar els seus programes socials, que d'una manera o altra reverteixen en més de 50.000 persones al conjunt de la demarcaicó. Amb aquest objectiu, l'entitat ha posat en marxa una campanya que compta amb la col·laboració del xef d'El Celler de Can Roca, Joan Roca, i de la periodista Gemma Nierga.

«Donants de tot cor» és el nom d'una iniciativa que s'ha posat en marxa aquesta setmana i que s'allargarà fins a finals de gener. Les donacions es poden realitzar a través de la web www.donantsdetotcor.org, on a més dels canals per fer aportacions econòmiques també s'hi recullen testimonis de beneficiaris dels diferents projectes de Càritas. La campanya també està present a les xarxes socials i fa una crida a tots els seus usuaris perquè comparteixin els missatges, els elements gràfics, els vídeos i els enllaços per tal de poder-hi participar.

El director de Càritas Diocesana de Girona, Ramon Barnera, va agrair la participació de Joan Roca i Gemma Nierga, dels quals va destacar «l'interès per les accions de l'entitat, la implicació personal més sincera i la predisposició per facilitar la realització de la campanya». Amb la col·laboració del xef i la periodista, Ramon Barnera espera que la crida a fer donacions arribi al màxim nombre de persones i que el seu exemple «conscienciï la societat sobre la importància d'actuar de cap a les persones en situació de vulnerabilitat».