Friolisa Sau, empresa especialitzada en distribució i comercialització de productes alimentaris per a la restauració, ha posat en marxa una campanya solidària amb Càritas Diocesana de Girona a través de la seva marca Geland. En concret, l'empresa s'ha compromès a donar un euro a Càritas per cada caixa de productes alimentaris que distribueixi aquest Nadal.

Les caixes que formen part d'aquesta acció solidària s'indicaran al catàleg de Geland i corresponen als proveïdors que col·laboren amb la iniciativa. Tota la recaptació d'aquesta campanya, que s'anomena "Una Caixa, un euro", anirà destinada als programes de l'entitat per a persones en situació d'exclusió social. Friolisa Sau té seu a Vilafant, però distribueix a tot Girona, Barcelona i Tarragona, on estendrà la campanya.

Càritas vol aprofitar aquesta campanya per recordar que moltes famílies no poden accedir al dret bàsic de l'alimentació, l'habitatge o a un treball digne i també que hi ha infants amb desigualtat d'oportunitats a l'escola i gent gran que viu en solitud.