Els nens i nenes de Cassà de la Selva que ahir al matí van fer cagar el tió de la plaça de la Coma es van emportar una sorpresa en forma de regal inèdit: el tió va cagar el conte En Martí, la Tecla i el misteri de Can Trinxeria, un obsequi que anava acompanyat d'un tap de suro amb un dels personatges de la història estampats. Les il·lustracions de l'obra són de Cristina Mitjavila, mentre que els autors de la història són Josep Puigvert i Elisa Serra.

El nou regal va ser possible gràcies a la iniciativa promoguda per la Unió de Botiguers de Cassà, que l'ha editat. "Es tractava de fer un pas endavant i que el tió cagués un regal amb un valor afegit i singular del nostre poble", va assenyalar Puigvert, president de l'entitat. En total, durant la jornada matinal d'ahir es van repartir uns 1.300 contes.

Per tirar endavant l'activitat, els comerciants de Cassà han comptat amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya (AECORK), que hi han aportat al voltant de 3.900 taps de suro.

Els nens i nenes que van rebre l'obsequi del tió podran completar la sèrie de taps amb la resta de protagonistes anant a comprar als comerços del poble.