Galp Energia i Grup Mifas han firmat un contracte de prestació de serveis, per un any prorrogable, per a les estacions de servei que té aquesta empresa a Pont Major (Girona) i Borrassà.

Amb l'objectiu d'ampliar llocs de treball entre el col·lectiu de persones amb discapacitat física, en aquest acord, GiroPark i Tadifi (Centres Especials de Treball del Grup Mifas) s'han compromès a contractar sis persones amb discapacitat física, tres per a cada gasolinera, que se seleccionaran a partir de la borses laborals del Grup Mifas. Aquests treballadors s'encarregaran de prestar serveis com l'atenció al client, el control de la caixa, la inspecció de les instal·lacions o el repostatge de carburants.

Galp Energia, per la seva part, oferirà rebaixes immediates de 0,040€ per litre en el preu del carburant a tots els membres del Grup Mifas que tinguin la targeta Galp Flota Business. Aquells que vulguin beneficiar-se d'aquesta col·laboració, han de sol·licitar la targeta a les gasolineres de Pont Major o Borrassà, o bé a la Seu Central del Grup Mifas.