L'Ajuntament d'Olot ha finalitzat les obres de millora de l'aparcament de l'Escola de Sant Roc. Els treballs han durat tres setmanes i han permès arranjar i condicionar un aparcament que dóna servei al centre educatiu i als usuaris de l'Estadi d'Atletisme.

Amb la inauguracióp de l'escola de Sant Roc, el juny del 2013, l'Ajuntament va activar una zona d'aparcament al costat del nou centre educatiu. L'aparcament de terra es va erosionar per causa de l´ús continuat.

En diferents reunions entre l'Ajuntament i l'Associació de Veïns del barri de Sant Roc s'havia posat de manifest la necessitat de millorar l'estat de l'aparcament. Això no obstant, calia tenir en compte un seguit de mesures ambientals pel fet d'estar dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

L'alcalde, Josep Maria Corominas; el regidor de Serveis Urbans, Josep Gelis, i el president de l'Associació de Veïns de Sant Roc, Toni Moreno, ahir al matí, van visitar les obres realitzades a l'aparcament. Moreno va agrair la millora de l'aparcament, molt reclamada pels veïns.

L'aparcament de l'escola de Sant Roc i de l'Estadi Atlètic té capacitat per a 34 cotxes (inclou una plaça per un vehicle de mobilitat reduïda) i un espai per aparcament per a 4 motos i 4 bicicletes.

Els treballs es van centrar en un àmbit d'actuació de 1.517 m2 , en els quals van col·locar paviment de formigó especial amb àrid basàltic. A més, van formar una cuneta de peces de formigó per la recollida de les aigües pluvials, amb un embornal connectat a la xarxa municipal.

El projecte també ha suposat la instal·lació de 4 lluminàries. Els aparcaments han tingut un cost de 82.682 €.