Des de fa uns anys, la quina de Bescanó s'ha convertit en una de les més grans d'arreu de Catalunya (per no dir, directament, en la més gran). No només per les persones que hi assisteixen, sinó també pels premis. És per això que el pavelló del municipi, que acull la celebració d'aquest tradicional joc de Nadal, ahir es va tornar a quedar petit una vegada més.

Tant la pista com les grades del pavelló de Bescanó es van omplir al llarg de la tarda de Sant Esteve de centenars de persones que van voler passar per la quina. Els participants van provar sort amb les boles i els números per aconseguir alguns dels grans premis. En canvi, les persones que van resultar menys afortunades es van haver de conformar amb fuets i torrons.

El joc està organitzat pels clubs de patinatge, de bàsquet i de futbol de Bescanó, amb la finalitat de poder obtenir finançament per a les entitats. La primera sessió d'aquest any de la quina de Bescanó va tenir lloc el dia de Nadal, mentre que ahir es va fer la segona sessió. Avui 27 de desembre, juntament amb els propers dies 1, 3 i 6 de gener, es faran quatre quines més al pavelló de Bescanó.