El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona i la Fundació SER.GI han signat un conveni que permetrà el treball conjunt en el dret a l'habitatge i també la col·laboració tècnica en els projectes que la Fundació desenvolupa en aquest terreny. La Fundació SER.GI porta a terme diferents projectes en matèria d'habitatge, com la gestió de diferents borses d'habitatge social en diferents municipis gironins o el projecte de masoveria urbana.

Ara, i gràcies a aquest acord, el Col·legi subvencionarà el 100% les despeses de visat o registre dels treballs relacionats amb els habitatges que gestiona la Fundació SER.GI i els ocupats per les famílies ateses a través d'algun dels serveis o projectes d'aquesta entitat. El conveni també permetrà que la Fundació disposi d'una borsa d'aparelladors voluntaris que col·laborin en tasques relacionades amb l'habitatge i amb l'emissió de certificats d'eficiència ener?gètica, de segona ocupació, o l'elaboració d'informes per a la transmissió d'habitatge usat.

Al mateix temps el Col·legi participarà de la campanya "Jo faig un 36 per la Fundació SER.GI", amb la qual els associats a diferents col·lectius professionals col·laboren voluntàriament amb 36 euros anuals per finançar el projecte de masoveria urbana de la Fundació.

La Fundació SER.GI té per finalitat treballar per a una societat inclusiva. Especialment, centra la seva acció en la millora de la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social, incidint en l'autonomia de les persones.