29 de desembre de 2015
29.12.2015

Creen un pou d'aigua al Senegal gràcies a l'ajut de policies locals

El cos de seguretat d'Olot va començar la iniciativa i s'han recollit 6.000 € que han fet realitat el projecte

29.12.2015 | 07:16
El pou del Senegal que s´ha construït gràcies a l´ajuda dels policies.

La Policia Municipal d'Olot ha col·laborat en la construcció d'un pou d'aigua potable al Senegal. A través de l'Associació de caps de Policies Local de comarques gironines, els agents d'Olot van posar-se en contacte amb l'Associació de Cooperació pel Desenvolupament de Bantadicori, amb seu a Arbúcies, que recull diners per construir pous d'aigua en aquest país africà.
La campanya es va iniciar amb motiu del 125è aniversari de la Policia Municipal d'Olot. Gràcies a les actuacions realitzades des de la Policia Municipal d'Olot i la de l'Escala, juntament amb l'empresa Sorea, s'han recollit els 6.000 euros necessaris per construir un pou d'aigua a la província de Velingara, al sud-est del Senegal.
Amb aquest nou pou s'ha pogut millorar les condicions de vida de les famílies d'aquest territori senegalès, molts dels quals fins al moment havien de fer moltes hores de camí per anar a buscar aigua per a ús domèstic i de rec.
Ignasi López, cap de la Policia
Municipal d'Olot va agrair «l''esforç de totes les persones que van participar d'aquesta campanya» que es va iniciar amb motiu del 125è aniversari de la Policia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook