29 de desembre de 2015
29.12.2015

Ripoll reinaugura demà el bar del Centre Cívic, que estava tancat des de l'estiu

29.12.2015 | 07:16

El bar del Centre Cívic i cultural Eudald Graells de Ripoll serà reinagurat demà, després que estigués tancat des d'inicis d'estiu, després que els seus antics adjudicataris en causessin baixa. Prèviament havia tingut inspeccions de la policia local per evitar que s'hi practiqués el joc. Al ple de juliol es va anunciar la renúncia voluntària de l'adjudicatària i es va demanar que els pròxims explotadors es comprometessin també a fer diferents tasques vinculades a l'entitat cultural. Això va obligar l'ajuntament a crear una nova àrea, la d'administració general, dins de la qual figura una unitat de compres. Aquesta centralitza les adquisicions del consistori i a més controla els serveis que se signen per a l'explotació de locals públics.
El bar del Centre Cívic s'inaugurarà demà a la tarda. Estarà obert de dimarts a diumenge i farà festa els dilluns. Els caps de setmana estarà obert fins a quarts de dotze de la nit i la resta de setmana fins a quarts de deu del vespre.
Ripoll té un problema des de fa temps amb els establiments vinculats a espais públics del municipi, ja que llevat del bar del pavelló de la carretera de Barcelona, la resta canvien sovint d'adjudicataris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook