30 de desembre de 2015
30.12.2015

Insten a enderrocar un dels tres edificis de Can Lleida de Ripoll

Hi ha perill pel trànsit rodat de la N-260 per la proximitat de la carretera i l'estat de la casa

31.12.2015 | 07:16
L´edifici ha estat declarat en ruïna per part de l´Ajuntament de Ripoll.

Un dels tres edificis de Can Lleida de Ripoll serà enderrocat després que l'Ajuntament l'hagi declarat en ruïna. El consistori ha instat la propietat, actualment en mans d'una entitat financera, a tirar-lo a terra. La Dirección Nacional de Carreteras té afectat aquest edifici i els del costat, però només el primer que es troba conduint des de Ripoll en direcció nord cap a Campdevànol, requereix una actuació imminent.

Fa alguns anys ja va haver-hi un accident de cotxe, que va acabar encastant-s'hi a dins. Per aquest motiu i per l'estat d'abandonament que presenta l'edifici, s'hi ha fet una revisió per part dels tècnics de l'Ajuntament de Ripoll. A més dels forats totalment visibles a la façana també n'hi ha a la teulada, amb el consegüent risc de despreniments.

El regidor de Serveis, Obres i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Ripoll, Joaquim Colomer, afirma que la propietat ja s'ha posat en contacte amb el consistori per tal de tirar endavant l'enderroc.

La voluntat és que sigui com més aviat millor, per evitar el perill que representa pel trànsit rodat de la zona.

Colomer creu que en tractar-se d'una entitat financera el procés potser serà «més lent» però es compta amb la seguretat que s'acabarà realitzant. En altres casos on se n'han de fer càrrec els particulars no sempre es té aquesta garantia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit