Ingressat a la Unitat de Cures Intenstives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona. Aquí és on va acabar un nen de 12 anys que ahir va caure per un precipici quan es trobava al cim del Puigsacalm, a la Vall d'En Bas. La caiguda accidental de 100 metres va provocar que el nen, veí de Caldes de Malavella, resultés ferit greu i que s'haguessin de mobilitzar els especialistes de rescats dels Bombers així com helicòpters tant del cos d'extinció d'incendis com del SEM i els Mossos d'Esquadra.

La caiguda li va provocar un traumatisme cranioencefàlic i un d'abdominal, segons fonts del SEM que el van traslladar en el mitjà aeri en estat greu cap a l'hospital Trueta de Girona, on ahir va ingressar a l'UCI. Segons fonts del centre sanitari, el menor es trobava estable dins la gravetat i el pronòstic és reservat.

L'accident es va desencadenar al voltant de dos quarts de dues de la tarda. La tieta del nen juntament amb un altre menor adolescent havien fet el cim del Puigsacalm a través del pas dels Burros i es trobaven a la seva vessant sud, a la part del coll de Bracons.

van traslladar amb diversos efectius d'Olot així com els especialistes del Grae i els efec?tius mèdics del Gem. Per poder fer el rescat, van necessitar un helicòpter per portar el nen amb una llitera. Quan el van tenir estable i rescatat el van portar cap a l'helicòpter del SEM, que els esperava en una esplanada propera de la Vall d'en Bas, i seguidament el van traslladar al Trueta, on va ingressar a l'UCI.

Aquesta és la segona caiguda accidental en menys de dos dies, dilluns al vespre, però, el final va ser tràgic. Una veïna d'Esplugues de 47 anys va morir quan avaluava la via ferrada de Sant Feliu de Guíxols amb el seu company. La dona va caure al buit quan va voler veure el mar i es va precipitar per un penya-segat d'uns 20 metres d'altura.