Els Bombers de la Generalitat han trobat sans i estalvis els dos veïns de les Franqueses del Vallès, de 33 i 35 anys, desapareguts des de dimecres al vespre a la Vall de Núria, a Queralbs (Ripollès). Els ha localitzat un helicòpter d'aquest cos cap a dos quarts d'una del migdia quan sobrevolava l'Estany Blau de Carançà i els ha portat fins al poble de Queralbs.

Els dos excursionistes havien d'arribar al refugi del Pic de l'Àliga ahir a la nit i els familiars, en veure que es feia de nit i no arribaven al lloc on havien de fer nit, van denunciar la desaparició al telèfon d'emergències 112. En l'operatiu de recerca hi han treballat un helicòpter i tres dotacions terrestres dels Bombers i un helicòpter, un Grup Caní, una Unitat de Muntanya i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Durant la nit de dimecres a dijous, els Bombers de la Generalitat han buscat els dos excursionistes pels refugis de la zona sense èxit. Aquest dijous la recerca s'ha fet pel pic de Noucreus, el coll de Tirapits, la zona del refugi Coma de Vaca i pels voltants del santuari de Núria.