19 de gener de 2016
19.01.2016

El Consell Infantil d'Olot ha començat a treballar el medi ambient

19.01.2016 | 07:20

L'Institut Municipal d'Educació i de Joventut d'Olot ha activat sessions de treball amb més de 670 alumnes per tal de crear un consell d'infants. El Consell d'Infants és un òrgan de participació, consulta i assessorament de l'Ajuntament sobre les qüestions que afecten la ciutat. És una iniciativa que l'Institut Municipal d'Educació i Joventut d'Olot va començar a treballar l'any passat amb tots els centres de primària de la ciutat.
A les diferents reunions, van acordar el funcionament del Consell dels Infants, les dinàmiques de treball que portarien a terme i el calendari previst.
Van fixar el primer trimestre del curs 2015-16 per a l'inici del Consell dels Infants. El Medi Ambient va ser la temàtica de treball triada.
Després de la tornada de vacances, els alumnes treballen (en sessions d'una hora de durada) la fauna, els volcans, l'energia, el reciclatge, el riu i el transport. Els alumnes plantegen actuacions per contribuir a la millora de la ciutat.
De totes les accions plantejades, cada grup haurà de triar les que trobin prioritàries. Al final escolliran dos representants, que tralladaran els resultats al consistori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook