Els gossos morts per enverinament a la zona del Pla de l'Ametller de Banyoles ja són set, després que un altre animal morís ahir al migdia. D'acord amb les primeres investigacions realitzades per la Policia Local, es descarta que es tracti d'un nou cas d'enverinament, sinó que el gos podria haver ingerit unes restes del que es va produir fa quinze dies.

El lloc exacte on ha tingut lloc aquest últim enverinament és fa difícil de concretar, ja que, en aquest cas, el gos no estava acompanyat del seu propietari. El cos sense vida el va trobar la Policia Local al parc Manel Saderra, però es contempla la possibilitat que l'animal s'hagués enverinat al mateix passeig o en algun camp del voltant.

Es tracta del setè gos que mor enverinat al Pla de l'Ametller des del cap de setmana del 9 i 10 de gener, quan es van conèixer els fets. Fins aquest moment, el balanç oficial d'enverinaments és de deu gossos, set dels quals han mort.

L'Ajuntament va informar que la Policia Local de Banyoles vigila la zona atentament i que són els Mossos d'Esquadra els que porten a terme la investigació. Per la seva banda, el Consistori va remarcar que està esmerçant tots els recursos i mitjans al seu abast per aclarir el tema.