Quatre joves que anaven sense bitllet en el tren regional de Rodalies Barcelona-Portbou van agredir ahir el revisor quan, sobre les vuit de la tarda, els va demanar que baixessin a Gualba perquè no podien seguir el trajecte si no adquirien el tiquet. Els joves van escopir al revisor i el van colpejar fins que aquest va perdre momentàniament la consciència, segons van manifestar alguns testimonis que viatjaven ahir en aquest tren. Des de la direcció de Rodalies van confirmar l'agressió al seu revisor.

Els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques van desplaçar-se fins a l'estació però al tancament d'aquesta edició els agressors seguien en parador desconegut perquè després de la pallissa al revisor van fugir del lloc.

L'agressió va provocar retards en la línia R11 perquè el tren, que havia sortit a un quart de vuit del vespre de l'estació de Sants i havia d'arribar a Portbou a les deu menys cinc minuts de la nit, va estar prop de vint minuts parat a l'estació de Gualba. Entre altres coses, perquè el revisor no va poder seguir amb la seva feina atès que, tot i recuperar la consciència passats uns minuts, els serveis mèdics el van traslladar a l'Hospital de Sant Celoni per comprovar que no tenia altres afectacions a resultes de l'estomacada.