02 de febrer de 2016
02.02.2016

L'Oncolliga organitza el segon Run4Cancer amb set curses simultànies

Salt, Porqueres, Riudellots de la Selva, Olot, Planoles, Palafrugell i Figueres acolliran diumenge la segona edició

02.02.2016 | 21:01

Salt, Porqueres, Riudellots de la Selva, Olot, Planoles, Palafrugell i Figueres acolliran aquest diumenge la segona edició del Run4Cancer, un esdeveniment esportiu i solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona i que té la peculiaritat de ser l'única cursa d'aquestes característiques que se celebra en diferents punts de la demarcació al mateix temps.

La iniciativa, que va néixer l'any passat, se celebra el cap de setmana més proper al dia 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer i tindrà lloc simultàniament a set poblacions on l'Oncolliga hi té delegació i que representen les set comarques gironines.

L'esdeveniment vol ser una activitat familiar apta per a tothom, per aquest motiu s'ofereixen dues modalitats de cursa: una de 5 km pensada per a tots els públics i per fer-la en família i una altra de 10 km per a corredors habituals. En tots els casos el circuit és circular i transcorre dins de les poblacions i el seu entorn. La inscripció costa 8 euros si es fa de manera anticipada a través de la pàgina web www.oncolligagirona.cat i 10 euros si es fa el mateix dia de la cursa. La cursa començarà puntualment a les 10 del matí a totes les seus de l'esdeveniment.

Un dels objectius de la iniciativa és incenvivar la pràctica de l´esport com a hàbit saludable. Participar-hi és també una manera d'ajudar a la lluita contra el càncer, ja que tot el que es recapta va dirigit a millorar la qualitat de vida dels que pateixen aquesta malaltia i dels seus familiars. L'any passat es van recaptar aproximadament 10.000 euros que van servir per finançar els serveis que s'ofereixen des de l'entitat: atenció a domicili, rehabilitació, atenció familiar, atenció hospitalària, banc de perruques, o reinserció laboral, entre d´altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook